Дистанційне підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту і підприємництва Житомирської політехніки

Shares

Для саморозвитку та здобуття нових якісних знань викладачі кафедри менеджменту і підприємництва Тетяна Біляк, Світлана Бірюченко, Катерина Бужимська та Катерина Орлова пройшли підвищення кваліфікації на освітній онлайн-платформі Zrozumilo! за напрямами  «На варті інтересів бізнесу» та «Соціальне шкільне підприємництво», отримавши відповідні  сертифікати.

Освітня онлайн-платформа Zrozumilo! створена Фондом Східна Європа на вимогу часу – із початком пандемії СOVID-19, коли всю програмну активність організації довелося перевести в онлайн-формат.

В межах курсу «На варті інтересів бізнесу» було розглянуто матеріали, що висвітлюють особливості управління діяльністю бізнес-структури, зокрема, присвячені плануванню функціонування та розвитку суб’єкта підприємницької діяльності, залученню та використанню фінансових ресурсів, комунікаціям та взаємодії з органами влади.

Курс «Соціальне шкільне підприємництво» присвячений визначенню поняття «соціальне шкільне підприємництво», прикладів в Україні й світі, принципів його організації та учасників даного процесу, розробці бізнес-плану соціальних підприємств та особливостям надання інформації учням шкіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */