Студентка ФБСО нагороджена дипломом І ступеня на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент організацій»

Shares

22 квітня 2021 року на базі Одеського національного економічного університету відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент організацій». На Конкурс надійшло 130 наукових робіт. До заключного етапу конкурсною комісією було рекомендовано 31 наукову роботу. Державний університет «Житомирська політехніка» представляли Бондар Дарина, Орел Катерина, Царюк Владислав (група МО-61) та Миколайчук Наталія (група МОМ-20).

Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями: актуальність проблеми дослідження, новизна та оригінальність ідеї, використання методів дослідження, теоретичні наукові результати, практичні результати з актами впровадження, джерела інформації, якість оформлення та наукові публікації.

На другий етап конкурсу була відібрана наукова робота Бондар Дарини за темою: «Реінжиніринг бізнес-процесів фермерського господарства як основа ефективного менеджменту». За результатами досліджень в роботі були сформовані наступні елементи наукової новизни: розвинено теоретичну сутність дефініції «реінжиніринг бізнес-процесів»; запропоновано оцінювати ефективність заходів Х-інжинірингу бізнес-процесів фермерського господарства через призму трьох аспектів: економічного, технологічного та соціального; розроблено макет сайту фермерського господарства, що сприятиме поширенню інформації про підприємство та розвитку відносин зі стейкхолдерами; розроблено макет логотипу Фермерського господарства «Чорноус М.Л.», використання якого сприятиме зростанню рівня популярності цього господарства; розроблено та запропоновано ряд заходів PR, які можуть бути застосовані фермерськими господарствами.

Основні наукові результати роботи було прийнято до впровадження у практичній діяльності Фермерського господарства «Чорноус М.Л.». За результатами наукового пошуку було опубліковано одну статтю, також вони були апробовані на Міжнародній науково-практичній конференції.

За результатами конкурсної оцінки, Бондар Дарина була нагороджена дипломом І ступеня за секцією «Операційний менеджмент». Інші учасники від Житомирської політехніки отримали почесні сертифікати учасників Конкурсу.

Вітаємо Дарину Бондар та її наукового керівника к.е.н., доц. Ольгу Пащенко з перемогою! Бажаємо нових наукових досягнень та звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */