Студент ФКІТМР здобув диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт за спеціальністю «Автомобільний транспорт»

Shares

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України  від 24.11.2020 року №1457 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у  2020/2021 навчальному році” за спеціальністю «Автомобільний транспорт» (напрям «Автомобільна електроніка») в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті 20 квітня 2021 року проведено підсумкову конференцію Конкурсу (ІІ етап).

В цілому на участь у Конкурсі було подано 58 робіт, з них на підсумкову конференцію було відібрано для доповідей 25 робіт з закладів вищої освіти  України. Конференція проходила у дистанційному режимі.

Серед учасників ІІ етапу Конкурсу був студент Державного університету «Житомирська політехніка» Буздуган Костянтин Андрійович з темою наукової роботи «Термоанемометричний витратомір біопалив для двигунів внутрішнього згоряння» (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри автомобілів і транспортних технологій Ільченко А.В.).

За результатами Конкурсу, студент Житомирської політехніки Буздуган Костянтин був нагороджений дипломом переможця ІІ ступеня. Вітаємо Костянтина та його наукового керівника із цим досягненням!

Окрім Костянтина, для участі у даному Конкурсі подавали свої наукові роботи і інші студенти кафедри автомобілів і транспортних технологій університету: Романько Д.В., Пасічак О.С. «Аналіз електромагнітної сумісності електрообладнання автомобіля lexus gs450h»,  Ткачук І.Р., Давидюк В.О. «Удосконалення фільтра сажі дизельного двигуна регулюванням температури фільтруючих елементів». До участі у ІІ етапі Конкурсу дані роботи не були відібрані, проте впевнені, що студенти здобули цінний досвід та спробують свої сили у конкурсах такого формату у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */