Представники Житомирської політехніки – співорганізатори та учасники онлайн-заходу «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – NORTH»

Shares

12 квітня 2021 року в онлайн-режимі, на платформі Zoom, представництво Національного Еразмус+ офісу України спільно зі студентською організацією Erasmus Student Network Kyiv стали організаторами заходу, присвяченого старту нового раунду програми Європейського Союзу Еразмус+ щодо можливостей навчання, викладання, практики та стажування в університетах країн ЄС.

У заході взяли участь місцева молодь, молодіжні працівники, студенти, викладачі та співробітники провідних університетів Північного регіону країни, а саме Сумщини, Полтавщини, Вінниччини, Житомирщини, Київщини, Черкащини та Чернігівщини, під час якого відбулася презентація нової програми Еразмус+ 2021-2027. Зокрема, учасники мали змогу довідатися про індивідуальні освітні можливості програми.

Державний університет «Житомирська політехніка» як один із провідних ЗВО регіону в галузі міжнародного співробітництва, виступив співорганізатором даного заходу.

Представники відділу міжнародних зв’язків, будучи координаторами відповідної «сесійної зали» (Zoom breakout room), представили презентацію для зацікавленої аудиторії щодо специфіки та умови реалізації проектів Еразмус+/КА107: «Міжнародна кредитна мобільність», поділилися досвідом реалізації даних проектів у Житомирській політехніці.

Також в рамках презентації міжнародної роботи університету, долучилися двоє студенток Житомирської політехніки, які раніше були учасницями проектів міжнародної академічної мобільності. Вони розповіли про власний досвід участі в проекті – умови проведення конкурсного відбору, процедуру підготовки документів, особливості навчання/стажування в закордонному ЗВО, перезарахування та визнання результатів навчання.

Сподіваємося, що завдяки подібним заходам, зростатиме поінформованість, а також мотивація здобувачів вищої освіти та викладачів вітчизняних університетів щодо участі в проектах мобільності за програмою Еразмус+.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */