Круглий стіл за участю представників топ-менеджменту компанії «Reikartz»

Shares

14 квітня 2021 року в онлайн форматі відбувся круглий стіл з обговорення проекту освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» в якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та стейкхолдери: Дехтяр Анна (HR-менеджер компанії «Reikartz»), Журавльова Мирослава (керуюча готелем «Reikartz Житомир»), Ніна Пресяжнюк (керуюча рестораном «Primavera»).

Зустріч передбачала презентацію проекту освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» та обговорення її змісту з учасниками. Особлива увага була зосереджена на сучасних вимогах до професійних та особистісних якостей претендентів на заміщення вакантних посад в закладах гостинності мережі «Reikartz».

У форматі «запитання-відповіді» студенти отримали рекомендації та поради від професіоналів-практиків про актуальні hard skills та soft skills для роботи у готельно-ресторанній сфері, а також як їх правильно напрацьовувати та презентувати як в резюме, так і при особистих співбесідах з роботодавцями.

За результатами обговорення були визначені напрями подальшої співпраці з компанією «Reikartz» через проходження практики, організації та проведенні гостьових лекцій та практичних занять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */