Представники кафедри екології Житомирської політехніки взяли участь у інформаційній сесії Програми «U-LEAD з Європою»

Shares

16 квітня 2021 року Житомирським регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою» було організовано інформаційну сесію для представників ОТГ області на тему “Екологічні та економічні вигоди належного поводження з відходами в територіальних громадах”.

Спікерами на зустріч були запрошені викладачі кафедри екології Державного університету «Житомирська політехніка»: завідувачка кафедри екології, доцент, к.т.н. Ірина КОЦЮБА, доцент, к.е.н. Ганна КІРЕЙЦЕВА, доцент, к.т.н. Марія КОРБУТ, доцент, к.с.-г.н. Ірина ДАВИДОВА.

У своїх доповідях спікери розкрили питання щодо особливостей ефективної системи управління відходами у громаді та порядок формування тарифів на послуги поводження з побутовими відходами, організації роздільного збирання корисних компонентів побутових відходів в територіальних громадах, а також особливостей муніципальної співпраці у сфері управління відходами.

Під час зустрічі було оговорено та прийнято рішення щодо можливості муніципальної співпраці громад та залучення науковців кафедри екології Житомирської політехніки до вирішення проблеми організації управління відходами у громадах області.

Представники Житомирської політехніки висловлюють вдячність організаторам за запрошення та впевнені у подільшій плідній співпраці!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */