ХVІІ Всеукраїнська наукова on-line конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених з міжнародною участю «СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОЛОГІЇ»

Shares

На базі Державного університету «Житомирська політехніка» з використанням дистанційних технологій (Google-meet) відбулась ХVІІ Всеукраїнська наукова on-line конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених з міжнародною участю «Сучасні проблеми екології». Проведення конференції є традиційним і проходить щорічно, організатором конференції є кафедра екології гірничо-екологічного факультету Державного університету «Житомирська політехніка».

Засоби on-line зв’язку дозволили організаторам об’єднати студентів та молодих науковців різних закладів вищої освіти для представлення тахит фм обговорення результатів власних досліджень. На конференцію було подано близько 100 тез з понад 25 закладів вищої освіти та наукових установ, які були поділенні за трьома науковими напрямами: екологічна освіта та збереження біорізноманіття; екологічна безпека та оцінка антропогенного впливу на довкілля; збалансоване використання природних ресурсів та екологічний менеджмент.

Так, здобувачами вищої освіти Харківського національного університету іменні В.Н. Каразіна було презентовано такі роботи: ФІЛАТОВ Віктор «Analysis of Kharkiv’s recreational areas degree of shape optimality» та КОБЕЦЬ Тетяна та ХИЖНЯК Анна «Оцінка компетенцій природокористування виноградарів-аматорів Харківської області».

Пізнавальні доповіді буди представлені і нашими здобувачами вищої освіти: КЛІМЧУК Мар’яною, КОНОНЧУК Тетяною, ГОНЧАРЕНКО Аліною, МЕДВЕДЄВОЮ Вікторією, ДЯЧУК Ангеліною, КОСОМ Євгенієм, КОНОВАЛЮКОМ Світозаром, ШЕВЧУКОМ Максимом та іншими.

Окремої уваги заслуговують напрацювання здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 101 «Екологія» ШОМКО Ольги за темою її дисертаційної роботи: «Оцінка перспектив дослідження лісорослинного потенціалу ґрунту після рекультивації на території діяльності Іршанського ГЗК».

Оргкомітет конференції та кафедра екології висловлює вдячність всім учасникам заходу за активну участь та можливість обговорити актуальні теми досліджень у сфері збереження довкілля.

Із матеріалами конференції можна буде ознайомитись на сайті Державного університету «Житомирська політехніка» у розділі “Наукова діяльність / Конференції”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */