Круглий стіл за участю представників компанії «SALAD»

Shares

28 квітня 2021 року відбувся «Круглий стіл з обговорення проекту освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» в якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та стейкхолдери: Міненко Тетяна (HR-директор компанії «SALAD»), Позняк Світлана (менеджер з персоналу компанії «SALAD»).

Зустріч передбачала презентацію проекту освітньої програми «Готельно-ресторанна справа». В ході подальшого обговорення її змісту провідні фахівці по роботі з персоналом компанії «SALAD» особливу увагу зосередили на фахових компетентностях, якими має володіти випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Зокрема, було зазначено, що сьогодні на ринку праці між роботодавцями розгорнулася справжня боротьба за кваліфікованими фахівцями, які володіють такими навичками як емоційний інтелект, комунікабельність, вміння працювати як в команді, так і самостійно, адаптивність та гнучкість. Окрім того, професіонал, який наразі працює в ресторанному бізнесі повинен вміти продавати сервіс в т.ч. і з використанням сучасного програмного забезпечення; орієнтуватися в сучасних трендах обслуговування; ефективно працювати у форматі «людина-людина».

За результатами роботи круглого столу були визначені такі перспективні напрями подальшої співпраці кафедри з компанією «SALAD»: 1) проходження навчальної та виробничої практики студентами у закладах мережі, а також їх подальше працевлаштування;

2) проведення виїзних лекційних та практичних занять для студентів провідними фахівцями мережі;

3) екскурсії та тренінги у закладах мережі;

4) залучення студентів у довгострокові програми тренування, в межах яких вони зможуть пройти стажування на всіх ієрархічних ланках: від офіціанта до адміністратора;

5) активна участь провідних менеджерів мережі в актуалізації змісту освітніх програм спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */