Еразмус+ SmaLog: візит професора Сілезької політехніки до Житомирської політехніки

Shares

В рамках міжнародної співпраці за проектом Еразмус+ «Магістерська програма з смарт-транспорту і міської логістики» триває візит професора Олександра Сладковського (факультет транспорту та авіаційних технологій, Сілезька політехніка/Польща) до Житомирської політехніки.

На даний момент відбулася зустріч проф. Сладковського з керівництвом університету та деканами факультетів. Під час даної зустрічі, зокрема, було обговорено ряд важливих питань, що стосуються розвитку подальшої співпраці між нашими закладами вищої освіти: щодо проведення спільних українсько-польських конференцій і семінарів, можливості участі студентів всіх рівнів навчання обох ЗВО в програмах академічного обміну, питань подвійного дипломування, а також перспектив заснування спільного українсько-польського факультету тощо.

Програмою візиту також передбачена участь проф. Сладковського у ряді академічних та культурних заходів, проведення онлайн лекцій та семінарів, в тому числі для студентів магістрів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», освітньо-професійної програми «Розумний транспорт та міська логістика».

Тож, побажаємо гостеві та нашим студентам плідної спільної роботи і подальшого ефективного розвитку міжнародного співробітництва між Сілезькою та Житомирською політехніками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */