Економістки-міжнародниці Житомирської політехніки вибороли 3 місце у всеукраїнському молодіжному хакатоні з проблем митної політики

Shares

16-21 квітня 2021 року Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) спільно з Університетом митної справи та фінансів (м. Дніпро) та Університетом державної фіскальної служби України (м. Ірпінь) провели конкурс проектів «Молодіжний хакатон» на тему «Реалізація митної політики як передумова забезпечення економічної безпеки та сприяння міжнародній торгівлі».

Вкотре учасницями хакатону стали студентки 3 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Вікторія Юрчук, Анастасія Шевчук, Олександра Голубенко (група МЕ-3). Роботу команди очолив к.е.н., доцент кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Олександр Юрківський.

Під час Хакатону команда підготувата та презентувала проект, у якому запропонувала підхід до вирішення наданого завдання «Сірий» імпорт електроніки. Чий інтерес в пріоритеті?», а також зняли відеоролик на задану тематику.

За результатами публічної презентації, де студентки представили свій проект перед журі, команда «Політехніка» посіла третє місце, за що її учасники отримають відповідні персональні сертифікати та грошовий приз у сумі 3000 грн.

Кафедра цифрової економіки та міжнародних економічних відносин вітає своїх студенток та їх керівника! Бажаємо в подальшому натхнення на здобуття яскравих перемог! Тільки вперед!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */