Житомирська політехніка – учасник міжнародного проекту ONL211

Shares

Не потрібно доводити, що освіта − найбільше благо для людини. А якісна освіта – запорука успішного та щасливого майбутнього. Житомирська політехніка – лідер у забезпеченні якісної освіти у регіоні – є членом наукової спільноти Open Networked Learning (ONL) та учасником одного з наймасштабніших міжнародних проектів ONL211.

Вже декілька років поспіль ONL згуртовує представників Департаментів освіти і науки, знаних науковців та вчених з різних куточків світу для знаходження шляхів покращення якості дистанційної освіти.

Серед наукових пріоритетів ONL спільноти особливою актуальністю вирізняється розробка дистанційних курсів та впровадження сучасних інформаційних технологій у навчання. Великою популярністю користуються довго- та короткотривалі тренінги ONL спільноти з удосконалення умінь та навичок викладання онлайн.

Цього року доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Оксана Черниш є співфасилітатором ONL211. Протягом трьох місяців викладач співпрацюватиме з представниками більш ніж 15 країн світу з метою вирішення нагальних питань з удосконалення дистанційної освіти.

Команда ONL211 представлена науковцями зі Швеції, Швейцарії, Великобританії, Ірландії, Німеччини, Італії, Канади, Фінляндії, Китаю та інших країн (ONL211 Team Members).

Житомирська політехніка має честь представляти Україну у проекті та сподівається на плідну співпрацю й обмін досвідом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */