Викладач Житомирської політехніки – переможець конкурсу проектів на призначення грантів для обдарованої молоді на 2021 рік

Shares

На офіційному сайті Житомирської міської ради опубліковано розпорядження про призначення грантів для обдарованої молоді на 2021 рік за підписом міського голови Сергія Сухомлина, враховуючи пропозиції експертної ради, яка  здійснила   розгляд   та  експертизу  заявок.

У конкурсі на отримання грантів для обдарованої молоді на 2021 рік цього року брала участь Сивак Олена Борисівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Державного університету «Житомирська політехніка».

Проект – «Дитячий простір для дітей військовослужбовців запасу, ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій».

Мета проекту –  забезпечення якісного перебування та змістовного дозвілля дітей військовослужбовців запасу, ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників бойових дій, а також безпосереднього догляду за ними під час перебування батьків на навчанні на курсі «Організація власного бізнесу» за  програмою «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)» в Державному університеті «Житомирська політехніка».

Вітаємо Олену Борисівну з призначенням гранту для реалізації поданого проекту! Подальших успіхів у всіх починаннях!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */