Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)»

Shares

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, відповідно до статті 62 Закону України “Про вищу освіту”, статті 61 Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” започатковано з метою виявлення й підтримки обдарованої студентської молоді, а також створення умов для її творчого зростання й підготовки наукових кадрів вищої кваліфікації.

Для участі у Конкурсі приймаються наукові студентські роботи, які відповідають вимогам до оформлення та порядку подання.

Конкурс проводиться у два тури.

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р.  № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 н.р.» Державний університет «Житомирська політехніка» призначено базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА (технології машинобудування)».

ІІ тур Конкурсу проводиться у два етапи:

1) рецензування конкурсних робіт (24 березня 2021 р.);

2) підсумкова науково-практична конференція (22-23 квітня 2021 р.).

РЕЗУЛЬТАТИ РЕЦЕНЗУВАННЯ НАУКОВИХ РОБІТ

Протягом першого етапу ІІ туру Конкурсу «ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА (технології машинобудування)»  галузева конкурсна комісія розглянула 38 поданих наукових робіт від 48 авторів, які надійшли з 21 закладу вищої освіти України та здійснила їх рецензування. Кожна робота була прорецензована двома рецензентами.

За результатами рецензування було сформовано рейтинговий список наукових робіт.

Рейтинговий список та рецензії

З повагою,
Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)»

Автор

ФКІТМР

Факультет комп'ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */