Пробний ОНЛАЙН-тест ЄВІ з англійської мови від Житомирської політехніки

Shares

30 червня  2021 року відбудеться основна сесія  Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ). Даний іспит за технологією ЗНО є обов’язковим для вступу в магістратуру за всіма спеціальностями. Реєстрація для участі у ЄВІ-2021 буде триватиме з 11 травня до 3 червня. Реєстрацію буде здійснювати приймальна комісія Житомирської політехніки.

Довідкова інформація про ЄВІ на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

На офіційному youtube-каналі Житомирської політехніки розміщено інформаційний відео-ролик щодо формату складання ЄВІ та його змісту. Запрошуємо переглянути, у разі якщо ви цього ще не зробили.

Крім того, пропонуємо для підготовки до успішного складання ЄВІ використовувати матеріали, що розміщені на  Освітньому порталі Житомирської політехніки у відповідному розділі “Підготовка до ЄВІ з іноземної мови (для вступників до магістратури)”. Зверніть увагу на завдання Use of English, а також на лайфхаки для полегшення складання іспиту. Скористайте можливістю натренуватися на типові завдання до ЄВІ!

Пропонуємо всім бажаючим пройти пробний ОНЛАЙН- тест ЄВІ з англійської мови. Тест підготовлений Андрійчук Наталею Михайлівною, к.пед.н., доц, в.о. завкафедри іноземних мов університету.

Одразу по закінченню проходження тестових завдань, ви отримаєте кількість вірних відповідей. Перевірте свої знання! За результатами тестування, Ви можете спокійно очікувати основної сесії ЄВІ або ж зкоригувати, відновити або ж розпочати підготовку до ЄВІ у 2021 році.

Для того, щоб якомога краще перевірити себе за допомогою пробного ОНЛАЙН-тесту ЄВІ з англійсьої мови, ОБОВ’ЯЗКОВО врахуйте наступні рекомендації:

  1. Створіть собі зручне та комфортне середовище. Для цього, підготуйте робоче місце.
  2. У вас буде лише 60 хвилин для виконання тесту. Отже, оберіть найзручніші для себе 60 хвилин упродовж дня.
  3. Не відволікайтеся на інші справи. Для цього, вимкніть телефон і зосередьтеся.
  4. Уявіть, що ви на справжньому іспиті. Отже, не користуйтеся підказками з інтернету чи іншими додатковими матеріалами.

Консультація за результатами пробного тестування

Оскільки запропоноване ЄВІ є пробним, ви матимете час і можливість покращити результат у майбутньому. У разі якщо у вас виникли питання під час проходження тесту або  щодо його змісту – 15 квітня о 13.00 укладач тесту, Андрійчук Наталя Михайлівна, запрошує всіх бажаючих підключитися до відео-конференції, яка буде побудована у форматі “питання-відповідь” і ви зможете отримати фахові відповіді на ваші запитання.

Посилання на відео-конференцію 15.04.21р., 13.00: https://meet.google.com/ate-oqzi-nmu

Пробний тест ЄВІ з англійської мови

Успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */