Студенти кафедри менеджменту і підприємництва долучилися до відзначення ювілею Лесі Українки

Shares

Щоб не плакать, я буду сміятись!
І співати пісні голосні!
Без надії таки сподіватись!
Буду жити! Геть думи сумні!
Леся Українка

У лютому 2021 року увесь світ відзначає історичну подію – 150-річчя від дня народження неповторної Лесі Українки! Як її тільки не називають: єдиним мужчиною в українському письменстві, дочкою Прометея, Касандрою, бунтаркою, мажоркою. Про неї багато пишуть і говорять. Її читають, цитують, критикують, осучаснюють.

Лесин ювілей – не тільки гарна нагода пишатися талановитою українкою, а й відкрити її по-новому. Усі групи студентів кафедри менеджменту і підприємництва Державного університету «Житомирська політехніка» на кураторських годинах згадували постать відомої поетеси, її твори, життєвий шлях, визначні дати, відомі вислови та цікаві факти.

Група ПВ-4 та МО-62 переглянули презентація відео-альбому «Обличчя української історія – Леся Українка»; група МО-62 – розв’язували тематичний кросворд за фактами з життя Лесі Українки, групи ПВ-5 та ПВ-6 переглянули документальний фільм «Стежнами Лесі Українки» та декламували вірші відомої поетеси; в групі ПВ-2 та МО-61 згадували строки з Лесиної поезії, які стали крилатими фразами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */