Ризький технічний університет (Латвія): «Літня Школа 2021». Конкурс на отримання стипендій відкрито!

Shares

Ризький технічний університет (РТУ, Латвія) – організатор щорічної міжнародної літньої школи для студентів з різних тематичних спрямувань, перелік яких щороку змінюється та розширюється.

Цього року студенти Державного університету «Житомирська політехніка» мають змогу подати аплікаційні заявки та отримати шанс на фінансування з боку держави, на основі спільно підписаної угоди про співробітництво між урядами Республіки Латвії та України, у двох літніх школах з наступних тематичних спрямувань:

Тривалість заходу – 2,5 тижні: 12-30 червня 2021

  • «Біоекономіка, раціональне використання біологічних ресурсів» 

Тривалість заходу – 2 тижні: 28 червня – 9 липня 2021

Розмір стипендії становить 711 Євро за весь період участі у літній школі, що покриває витрати на навчання, проживання, харчування (сніданки та обіди), а також участь у заходах та подорожах.

Подача аплікаційних заявок на отримання стипендії триває до 1 квітня 2021 року.

По завершенню участі у літній школі студенти отримають сертифікат із зазначеною кількістю здобутих кредитів (ECTS). Також на студентів чекає неабиякий багаж знань, здобутих навичок, вмінь та вражень.

Нагадуємо, що у 2018 році двоє студенток факультету інформаційно-комп’ютерних технологій спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» були учасницями літньої школи «Робототехніка: практичне застосування» на базі Технічного університету в м. Рига.

Не вагайтеся – дійте!

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків, 219 каб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */