Представники Житомирської політехніки долучилися до зустрічі із Оксаною Забужко з нагоди 150-річчя Лесі Українки

Shares

З нагоди 150-річчя від Дня народження Лесі Українки до Житомира 23 лютого 2021 року завітала відома українська письменниця Оксана Забужко. Зустріч відбулась у Житомирському академічному українському музично-драматичному театр імені Івана Кочерги. Пані Оксана прочитала лекцію про невідомі сторони Лесі Українки та презентувала свою нову книгу «Апокриф. Чотири розмови про Лесю Українку».

Крім того учасники зустрічі мали можливість  переглянути моновиставу творчої майстерні «Театр у кошику» за однойменним оповіданням Лесі Українки «Розмова» у виконання акторки Людмили Данильчук.

Студенти та викладачі  всіх факультетів Житомирської політехніки також були серед глядачів запропонованої програми заходу. Вперше театр відвідали слухачі підготовчого відділення для іноземців університету, які зараз активно вивчають українську мову та мають найкращі успіхі в цьому.  Познайомитися з творами Лесі Україники у виконанні наших студентів можна за посиланням.

Дякуємо організаторам за можливість з однієї сторони долучитися до спілкування зі знаковою постаттю сучасної літератури, з іншої – в черговий раз відкрити нові сторінки у творчості Лесі Українки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */