Онлайн-семінари Житомирської політехніки по підготовці до ЗНО-2021 доступні для перегляду на офіційному youtube-каналі університету

Shares

Протягом трьох тижнів 5, 12 та 19 грудня команда Державного університету “Житомирська політехніка” презентувала спільно з Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти онлайн-семінари для учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти Житомирської області з питань підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Зараз відео трьох семінарів доступні для перегляду на офіційному youtube-каналі університету:

Онлайн-семінар 5 грудня «Особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році: на що варто зважати, готуючись до тестування»

Онлайн-семінар 12 грудня «Сертифікаційна робота ЗНО з української мови та з української мови і літератури: новації, аналіз тестових завдань, рекомендації щодо написання власного висловлення»

Онлайн-семінар 12 грудня «Сертифікаційна робота ЗНО з англійської мови: аналіз тестових завдань, рекомендації щодо написання власного висловлення»

Запрошуємо всіх абітурієнтів до перегляду онлайн-семінарів!

Дякуємо за співпрацю у підготовці якісного матеріалу нашим партнерам з Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти!

Успіхів всім старшокласникам на ЗНО-2021!

Підписуйтеся на наш youtube-канал – там вже є багато змістовної та цікавої інформації про наш університет! Далі буде – більше)

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */