Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Житомирської політехніки

Shares

Викладачі кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки успішно пройшли міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) у м. Люблін (Республіка Польща) з 09 листопада по 16 листопада 2020 року. Організатором міжнародного підвищення кваліфікації є Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку та Міжнародна фундація науковців та освітян IESF. Метою стажування було поглиблення фахової, науково-методичної та наукової компетентності за профілем кафедри.

Завідувач кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки д.т.н., професор Подчашинський Ю.О. та старший викладач кафедри Лугових О.О. отримали сертифікати, що підтверджують підвищення кваліфікації та проходження онлайн-стажування обсягом 1,5 кредити ЄКТС за програмою «Online learning as non-traditional form of the modern education on the example of the Moodle Platfoirn».

Цей досвід буде корисним для підготовки бакалаврів та магістрів зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» у Державному університеті «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */