Кураторська година студентів ГЕФ з нагоди відзначення Всесвітнього дня прав тварин

Shares

Всесвітній день прав тварин – міжнародне екологічне свято, що відзначається щороку 10 грудня і спрямоване на визнання й захист прав тварин. Так, напередодні, у Житомирській політехніці відбулася кураторська година студентів гірничо-екологічного факультету академічної групи ЕО-1мб під керівництвом куратора Тетяни Єльнікової з цієї нагоди.

Під час онлайн-зустрічі студенти дізналися, що цей день об’єднує всіх, хто виступає на захист тварин і проти вбивства тварин заради м’яса, хутра, дослідів і розваг. Студенти ознайомилися не тільки з історією заснування та метою даного заходу, а ще розглянули як проходить відзначення Всесвітнього дня прав тварин у багатьох країнах світу.

Щорічно, 10 грудня (або найближчими днями) проходить Демонстрація запалювання свічок по усій Великій Британії, Європі, Північній та Південній Америці і у багатьох інших країнах, де права тварин ігноруються, і де тварини страждають та гинуть.

Також під час зустрічі студенти мали змогу ознайомитись із видами тварин, що знаходяться під загрозою зникнення та занесені до Червоної книги України та обговорити причини їх зникання та можливі шляхи покращення даної ситуації.

На завершення кураторської години студенти, які хто мають домашніх тварин, познайомили присутніх із своїми «улюбленцями» і розповіли про них невеличкі історії.

Закликаємо всіх відноситись з повагою та турботою один до одного, до природи і до тварин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */