Аналіз ефективності та застосування сучасних засобів радіомоніторингу: онлайн-семінар за участю викладачів Житомирської політехніки

Shares

Сьогодення складно уявити без засобів зв’язку, особливо бездротових. Проте збільшення їхньої кількості неминуче актуалізує питання моніторингу їхньої діяльності щодо дотримання вимог діючих нормативних документів.

Як це організовується, які технічні засоби при цьому використовують фахівці, приклади їхньої роботи, типові ситуації радіомоніторингу – ці та багато інших супутніх питань обговорювались у рамках науково-практичного семінару «Аналіз ефективності та застосування сучасних засобів радіомоніторингу», який проводився у форматі відеоконференції спільно з заступником директора Житомирського обласного відділу Подільської філії «Українського державного центру радіочастот» Іваном Федоровичем Коломійчуком на базі кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій Державного університету «Житомирська політехніка».

Серед запрошених гостей на семінарі також були присутні д.т.н., проф. Фриз Сергій Петрович та його колеги і курсанти з Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */