Всеукраїнська науково-практична конференція «СТАЛИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ В РАМКАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» у Житомирській політехніці

Shares

12 листопада 2020 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» на базі кафедри екології було організовано та проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сталий розвиток країни в рамках європейської інтеграції».

Конференція щорічно проходить у листопаді місяці і збирає з кожним роком все більшу кількість учасників з різних міст нашої країни. Цього року, з метою запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), конференцію було проведено онлайн.

Участь у конференції взяли здобувачі вищої освіти і молоді вчені з 15 міст України. В цілому на конференцію було подано понад 130 тез доповідей, які розкривають проблеми екологічної безпеки, раціонального використання природних ресурсів, організації еколого-економічного контролю та обліку природних ресурсів.

Постійними учасниками конференції є молоді науковці з міст  Рівного (Національний університет водного господарства та природокористування), Львова (Львівський торговельно-економічний університет, Львівський національний університет імені Івана Франка), Одеси (Одеський державний екологічний університет, Одеська національна академія харчових технологій), Дніпра (Дніпровський національний університет ім. О. Гончара), Вінниці (Вінницький національний аграрний університет), Черкас (Черкаський державний технологічний університет), Києва (Київський національний університет будівництва і архітектури, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний транспортний університет), Мелітополя (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного).

Доповіді учасників, сформовані у три секції, були присвячені проблемам забруднення довкілля, удосконаленню механізмів інформаційного та облікового забезпечення охорони природних ресурсів, формуванню інструментів забезпечення виконання цілей сталого розвитку та пріоритетів екологічної політики держави, збереженню біорізноманіття, оцінці впливу абіотичних факторів на стан довкілля та здоров’я населення.

Дякуємо учасникам та їх науковим консультантам за представлені актуальні наукові результати досліджень, що допомагають у формуванні світогляду, який базується на принципах сталого розвитку, систематизації та засвоєння інформації з питань сталого розвитку, взаємне узгодження економічних, екологічних та соціальних чинників.

Особлива подяка організаційному комітету за допомогу в проведенні конференції!

Зі збірником тез можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */