“Кібератака: реалізація та протидія” – навчальна тема для студентів Житомирської політехніки від інженера кіберкоманди Cisco Talos

Shares

Житомирська політехніка протягом  вже багатьох років активно співпрацює з провідним виробником апаратних та програмних рішень з комп’ютерних мереж, кібербезпеки, Інтернету речей та програмування – корпорацією Cisco. Одним із видів такої співпраці є участь університету у роботі організаційних комітетів різних навчальних та професійних заходів. Цього навчального року для вчителів, викладачів, учнів та студентів вже стартували і успішно тривають спільні ініціативи CyberSecurity Step-by-Step 2020/2021 та IoT Step-by-Step 2020/2021.

Черговим кроком співпраці є захід з нагоди Міжнародного дня інформаційної безпеки-2020 (Computer Security Day-2020) – навчальна тема «Кібератака: реалізація та протидія». Цей захід проведе інженер кіберкоманди Cisco Talos Дмитро Коржевін. Під час заходу буде детально розглянуто приклад кібератаки, починаючи від планування і закінчуючи реалізацією атаки та покроковими заходами протидії.

Варто зазначити, що Дмитро Коржевін є експертом не лише з рішень Cisco, а й членом та активним учасником міжнародних спільнот та організацій з кібербезпеки, зокрема:  FIRST, NICEWG, ISECOM, NCIRC NATO, OWASP, EC-Council CISO board, TVM board. Практичний досвід  Дмитра Коржевіна є безцінним і він готовий ділитися ним з студентами та фахівцями.

У межах події для її учасників організаційним комітетом провадиться конкурс “Питання експертові”. Автори трьох найкращих питань отримають призи. Відповіді на найактуальніші питання будуть опубліковані на сторінці події 1 лютого 2021 р.

Всі учасники події отримують доступ до курсу Програми академій Cisco “Основи кібербезпеки”. По завершенні цього курсу вони мають можливість отримати сертифікат та цифровий бейдж.

Навчальна тема від Cisco для університетів та коледжів – це:

– взаємодія з потужним міжнародним стейкхолдером-вендором;

– залучення професіоналів-практиків з галузі до проведення занять;

– підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та покращення практичної підготовки здобувачів вищої освіти;

– провадження неформальної освіти в ЗВО.

Запрошуємо студентів Житомирської політехніки та студентів і викладачів інших університетів, коледжів до участі.

Реєстрація на навчальну тему здійснюється за посиланням http://cs.co/InfoSecurityDay

Відеозапис теми буде доступним з 15 листопада 2020 року по 30 січня 2021 року.

Деталі на сторінці після реєстрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */