Сумуємо з приводу передчасної смерті Ольги Іванівни Грабар

Shares

Колектив та студенти Державного університету “Житомирська політехніка”  висловлюють щирі співчуття  рідним, близьким та друзям  з приводу передчасної смерті кандидата технічних наук, доцента Грабар Ольги Іванівни.

Ольга Іванівна все своє професійне життя пов’язала з Житомирським державним технологічним університетом, потім Державним університетом “Житомирська політехніка”. У 2003 році здобула ступінь магістра з програмного забезпечення автоматизованих систем. Ольга Іванівна успішно закінчила аспірантуру університету та захистила кандидатську дисертацію з технічних наук.

Протягом багатьох років Ольга Іванівна сумлінно працювала доцентом кафедри інженерії програмного забезпечення університету.

Життєвий шлях Ольги Іванівни був насичений подіями, здобутками та емоціями. Любляча мама, дружина, донька, гарний друг та надійний колега.

Світла пам’ять про Ольгу Іванівну назавжди збережеться в наших серцях…

13 коментарів до “Сумуємо з приводу передчасної смерті Ольги Іванівни Грабар”

  1. Дуже жахлива новина і дуже шкода, що так трапилось. Зупиніться, огляніться і переосмисліть своє життя…..

  2. Жертва некомпетентності влади, яка закатала мільярди в асфальт влітку, замість закупівлі життєзабезпечювальної апаратури.

    1. На жаль, влада відмиває кошти… та не думає ні про людей, ні про медперсонал, ні про забезпеченість лікарень усім необхідним(((

    2. Знав Олю особисто, дуже шкода…
      А щодо системи охорони здоров’я, то її 29 років постійно руйнують та розкрадають!

  3. Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким з приводу непоправного горя – передчасної смерті Ольги. Поділяємо Вашу біль та скорботу. Царство Небесне та земля їй пухом. Нехай милосердний Господь упокоїть її душу. Вічна і світла пам’ять! Цаль-Цалко Ю.С. та Мороз Ю.Ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */