Студент Житомирської політехніки Михайло Гнип – призер Всеукраїнського дистанційного конкурсу “Лавина Талантів”

Shares

23 жовтня 2020 року у місті Києві відбувся 23-й Всеукраїнський багатожанровий дистанційний конкурс “Лавина Талантів, що відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України. Конкурс відкриває нові можливості для всіх творчих колективів і окремих виконавців, незалежно від віку і місця проживання. Формат фестивалю – дистанційний.

Зі слів організаторів конкурсу, практика проведення дистанційних фестивалів у країнах Європи та ближнього зарубіжжя показала, що це зручна ефективна форма участі, яка надає рівні шанси кожному виявити у себе, свої таланти! Участь у даному конкурсі дозволяє подолати географічні та матеріальні перешкоди; охопити широке коло глядачів адже виступи учасників можна у вільному доступі переглянути через youtube-канали.

У 23-му Всеукраїнському дистанційному конкурсі “Лавина Талантів” взяв участь студент-магістрант факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Житомирської політехніки Михайло Гнип – учасник студентського вокального ансамблю університету “Акорд”. Керівник ансамблю “Акорд” – Людмила Голуб.

На конкурс Михайлом була представлена пісня “Місто мрій” – авторський твір житомирянина Артема Кондратюка.

За результатами конкурсу у номінації “Молодь соло естрадна пісня”, Михайло був нагороджений дипломом лауреата 2-ї премії. Творчий керівник конкурсанта був відзначений подякою за відмінну підготовку до конкурсу.

Вітаємо Михайла з черговим творчим здобутком! Вітаємо студентський вокальний ансамбль “Акорд” та їх творчого керівника Любов Голуб з новою перемогою! Нових творчих здобутків та активного пошуку! Дякуємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */