12 представників Державного університету “Житомирська політехніка” обрані депутатами рад різних рівнів на місцевих виборах 2020

Shares

Житомирська політехніка – університет, що має давню історію. Університет, що має найвищі рейтинги в області. Нам є чим пишатися. Ми – найкращий заклад вищої освіти Житомирщини. Це підтверджують наші здобутки, рейтинги, вибір і довіра як абітурієнтів, так і стейкхолдерів.

Університет створює умови та сприяє розвитку й становленню представників  свого колективу.

Сьогодні університетська родина науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів Житомирської політехніки відзначає успіхи наших колег й здобувачів освіти, які за результатами місцевих виборів 2020, року були обрані депутатами рад різних рівнів та головою ОТГ.

Жителі міста Житомира депутатами Житомирської міської ради обрали Віктора Євдокимова, ректора Державного університету «Житомирська політехніка», Олексія Харченка та Олександра Шевчука, аспірантів спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також Олега Горая, доцента кафедри права та правоохоронної діяльності.

Інтереси громади у Житомирській обласній раді будуть представляти Оксана Олійник, перший проректор університету та Олег Дзюбенко, доцент кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування.

Магістрантка спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища» Наталія Волинець обрана депутатом Житомирської районної ради, а магістрант цієї ж спеціальності Дмитро Дідус – депутатом Коростенської міської ради.

Райгородоцьку ОТГ очолив Максим Самчик, доцент кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування, депутатом Гришковецької ОТГ обраний Микола Городиський, доцент кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку, Марія Самчик, магістрантка спеціальності «Облік і оподаткування» стала депутатом Бердичівської районної ради, Анатолій Волинець, магістрант спеціальності «Публічне управління та адміністрування» – Тетерівської ОТГ.

Вітаємо наших колег та здобувачів освіти! Успіхів вам на ниві розбудови міста Житомира, Житомирщини та України в цілому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */