Перемоги студентської команди ФКІТМР у Всеукраїнському проєкті «Ігри Заводів» від UGEN та CASERS

Shares

Проєкт «Ігри Заводів» – це двотижневе змагання по вирішенню виробничих кейсів та перевірки професійних навичок від компаній із найкращими заводами України.

Від кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. професора Б.Б. Самотокіна Житомирської політехніки у проєкті взяла участь команда студентів 3-го курсу групи АТ-27 спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Команді під назвою «Група АТ-27» у складі Пастушенка Владислава,  Корева Богдана, Жеревка Артема, Янішевського Юрія, а також їх тренера Добржанського Олександра,  доцента кафедри А та КІТ Житомирської політехніки, у результаті напруженої та захоплюючої боротьби вдалося вийти до фіналу проєкту і вибороти призові місця за 4-ма з 6-ти представлених кейсів:

+ кейс від компанії JT – 1 місце

+ кейс від компанії Mondelez – 1 місце

+ кейс від компанії BAT – 2 місце

+ кейс від компанії IT – 2 місце

+ команда також виграла бонусну перепустку на VR Tour Головним офісом JT у Києві, який передбачає персональні VR окуляри, квести та інтерактиви з працівниками JT, і саму віртуальну подорож.

Проєкт-гра складався із трьох рівнів:

І – Зупинки на заводах

Проведено 6 вебінарів для учасників, де презентовано сучасні особливості різних етапів виробництва. Кожної зустрічі нова компанія ділилася інсайтами.

ІІ – Кейси

Після кожного вебінару команда отримувала завдання, на розв’язок якого давалося три дні. Компанії обирали по три найкращих рішення своїх кейсів.

ІІІ – Фінальний батл

Відібрані команди презентували рішення перед компаніями, потенційними роботодавцями. Кожна з компаній обирала команду-переможця серед своєї топ-трійки.

Команда «Група АТ-27» радіє перемогам та дякує всім за підтримку – завідувачу кафедри А та КІТ Ткачуку Андрію Геннадійовичу, куратору групи АТ-27 Гуменюк Анні Анатоліївні, а також тренеру команди Добржанському Олександру Олексійовичу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */