Завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрій Єфіменко – переможець 2019 Cybersecurity Champion Award

Shares

Вже кілька років викладачі-інструктори мережної академії Cisco Житомирської політехніки беруть участь в програмі корпоративної і соціальної відповідальності від компаній Cisco, відомій як Cisco Networking Academy. За цей час університетська академія розвинулася до Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco і стала потужним освітянським хабом, який забезпечує діяльність більше ніж 25 академій в різних навчальних закладах Житомирської та сусідніх областей.

Академія та Центр Житомирської політехніки активно провадять освітянську діяльність у сфері інформаційних технологій, надаючи можливість студентам, учням, слухачам опанувати різні професійні курси з комп’ютерних мереж, операційних систем, програмування, Інтернету-речей та кібербезпеки. Інструктори академії постійно беруть активну участь у локальних, всеукраїнських та міжнародних просвітницьких та навчальних заходах та ініціативах (Cybersecurity Step by Step, Computer Security Day, Safe Internet Day, IoT Step by Step). Лише за останній рік академією університету було залучено до навчання більше 3500 учнів та студентів.

Підтвердженням досягнень академії та Центру є й персональні відзнаки її інструкторів. Приємно повідомити, що за результатами 2019-2020 навчального року за позитивний вплив на розвиток студентської та інструкторської спільноти, та значні досягнення академії та центру керівник Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco Житомирської політехніки, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрій Єфіменко визнаний переможцем 2019 Cybersecurity Champion Award.

Вітаємо особисто Андрія Єфіменка та всю команду мережної Академії та Центру  Cisco Житомирської політехніки з досягненням! Успіхів у вашій роботи!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */