Отримай сертифікат з англійської мови у Житомирській політехніці

Shares

Отримай сертифікат з англійської мови у Житомирській політехніці. Складай іспит та гарантовано отримуй підтвердження свого рівня знань з англійської мови.

Перший Регіональний Центр Тестування Іноземних Мовперший  офіційний міжнародний екзаменаційний центр у місті Житомир Authorised Test Centre (Pearson Test of English) запрошує на підготовку до міжнародного екзамену PTE General за будь-яким рівнем знань (A1-C2)!

Наш центр пропонує:

  • визначення рівня володіння мовою;
  • консультування перед міжнародним іспитом;
  • проходження пробних іспитів (Pearson Test of English) кожного місяця!

Pearson Test of English General (PTE General) — це міжнародний іспит, призначений для оцінки рівня володіння англійською мовою, для носіїв інших мов. Тести PTE General відповідають Загальноєвропейській системі оцінювання знань з іноземної мови (CEFR — Common European Framework) та визнаються більшістю країн світу. Сертифікати PTE — безстрокові та не потребують повторного складання.

Дізнайся більше на http://ilac.com.ua

Переваги PTE для школярів

1.) Сертифікат міжнародного іспиту  PTE зараховується, як найвища оцінка з ДПА в 9-му та 11- класах.

2.) Необхідно набрати лише 50 відсотків правильних відповідей і іспит вважається складеним!

3.) Екзамен Pearson Test of English General (PTE General) всебiчно оцiнює комунiкативну компетенцiю учасника тестування, перевiряючи всi основнi мовнi навички (аудiювання, читання, говорiння i письмо). Тестовi завдання складенi у тому ж форматi, що i завдання, якi виконуються учнями у класi. Це дає кандидатам можливiсть максимально проявити себе та продемонструвати всi свої знання, не концентруючись на специфiчних стратегiях та особливостях формату екзамену. В завданнях тесту використовуються реальнi життєвi ситуацiї та завдання, такi як написання e-mail повiдомлень, розумiння усної та письмової мови, участь у розмовi та iн.

Переваги PTE для дорослих

  • Іспит визнається в більшості європейських країн, Великій Британії, Австралії та США.
  • Акцент в тестах робиться на практичне використання англійської мови у повсякденному житті.
  • Сертифікат PTE визнається імміграційними службами Великої Британії, багатьма міжнародними компаніями та ВНЗ в англомовних країнах.
  • Сертифікати PTE – безстрокові та не потребують повторного складання.
  • Не потрібна довгострокова підготовка до формату іспиту.

До уваги держслужбовців та викладачів немовних спеціальностей!

Перший Регіональний Центр Тестування Іноземних Мов пропонує Вам підготовчі курси з англійської мови та отримання сертифікату відповідного рівня знань. Детальна інформація за номером телефону +380932304689

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */