Конкурс на найкращу монографію, навчальний посібник, підручник, художню літературу і наукові праці молодих учених та студентів

Shares

Шановні колеги! Інформуємо, що з метою всебічної підтримки освітян та науковців, а також найталановитіших студентів і молодих учених України, ГО «Національна академія наук вищої освіти України» проводить щорічний конкурс на найкращу монографію, навчальний посібник, підручник, художню літературу і наукові праці молодих учених та студентів, які отримали визнання серед наукової та освітянської спільноти (період видання – з 2018 по 2020 рр. включно).

Граничний термін подання конкурсних робіт та супровідних документів – до 15.11.2020 року. Документи та праці надсилати виключно за адресою: 01054, м. Київ, вул. Тургенєвська,11, офіс 1.1.

Загальні вимоги до конкурсних робіт та супровідних документів:

  1. Документація і конкурсна робота подаються в одному примірнику.
  2. На конкурс приймаються:
    • монографії;
    • підручники;
    • навчальні посібники;
    • художня література;
    • найкращі публікації студентів та молодих учених, які входять до наукометричних баз Scopus, Web of  Science тощо;
    • винаходи, патенти на корисну модель.
  3. Конкурсні роботи обов’язково подаються в електронному (на anvuz@ukr.net) та друкованому вигляді.
  4. Праця на конкурс також може бути рекомендована громадськими організаціями та шляхом самовисування.

Супровідні документи:

  1. Лист-подання, в якому вказується точна назва підрозділу установи або вишу, що подає конкурсну роботу, назва праці; рік і місце її видання; прізвище, ім’я та по батькові, посада, місце роботи (або навчання) та основі дані про кожного автора (***обов’язково електронна адреса або номер мобільного телефону для контактів). Лист-подання підписується керівником підрозділу. Якщо керівник входить до складу авторів, лист підписується його заступником.
  2. Анотація, яка містить коротку характеристику конкурсної роботи і її значення для освітнього процесу, наукових досліджень тощо (обсягом не більше двох сторінок друкованого тексту формату А4, шрифт 14), підписана авторами).

Оргвнесок за участь у конкурсі становить 130 грн.

Нащі реквізити: Р/рUA223808050000000026009633487  в  АТ «Райффайзен Банк Аваль» у  м.  Києві, ЄДРПОУ   35138443.

Примітка. На конкурс не приймаються роботи, які раніше були удостоєні премій НАН України чи галузевих академій або спеціальних премій інших відомств, що присуджуються за конкурсами, а також праці, де кількість авторів перевищує 5 осіб.

*     *     *

  1. У конкурсі можуть брати участь наукові співробітники, викладачі, стажери-дослідники, докторанти та аспіранти науково-дослідних установ, закладів вищої освіти, вітчизняні і зарубіжні студенти, які навчаються в Україні.
  2. Право висувати кандидатів на здобуття премій надається вченим радам закладів вищої освіти, а також рішенням кафедр вишів, громадськими організаціями або шляхом самовисування.
  3. За результатами конкурсу переможцям вручаються дипломи встановленого зразка, сертифікат учасника з нарахуванням балів та грошова премія за 1-е, 2-е, 3-є місця у кожній із номінацій.
  4. У разі виникнення питань звертатися за електронною адресою: anvuz@ukr.net.

 

Президент ГО «НАН ВО України»,
д-р мед. н., професор                                                      акад. С. Табачніков

Перший віцепрезидент-головний
учений секретар,
д-р мед.н., професор                                                      акад. Р. Процюк

Віцепрезидент, голова журі конкурсу,
д-р мед.н., професор                                                      акад. О. Біляєва

2 коментарі до “Конкурс на найкращу монографію, навчальний посібник, підручник, художню літературу і наукові праці молодих учених та студентів”

    1. Доброго дня. В кінці новини читайте пункт 4, там є інформація, куди потрібно звертатись у випадку виникнення питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */