Команда Житомирської політехніки – володар Кубку V Фестивалю з веслування на човнах-драконах “Поліський Дракон”

Shares

Протягом 20 вересня 2020 року на воді річки Тетерів у житомирському Гідропарку відбувся V Фестиваль з веслування на човнах-драконах “Поліський Дракон”.

У змаганнях взяли учать 17 команд. Команди долали дистанції 200 м та 1 км. Відповідно до правил змагань, у команді може бути лише чотири професіонала, решта ж – аматори.

Команда Житомирської політехніки, до складу якої увійшли студенти, викладачі, випускники брала учать на обох дистанціях. На дистанції 200 м наша команда виборола срібні медалі, а на дистанції 1 км – стала володарем золота. Срібними медалями учасників нашої команди нагородив ректор університету Віктор Євдокимов.

Як підсумок, Житомирська політехніка стала володарем Кубку V Фестивалю з веслування на човнах-драконах “Поліський Дракон”. На урочистій церемонії нагородження,  капітан команди Сергій Сич отримав кубок змагань з рук Голови федерації з веслування на човнах “Дракон” Житомирської області Дмитра Мороза.

Дякуємо нашій команді за перемогу та подаровані емоції, дякуємо вболівальникам за неймовірну підтримку, дякуємо організаторам за можливість долучитися до свята Драконів у місті Житомирі! Вдячні федерації з веслування на човнах “Дракон” Житомирської області за підтримку студентського спорту та тренування на постійній основі!

До команди Житомирської політехніки 2020 увійшли Сич Сергій – голова профспілки студентів університету, аспірант ФПУП, Олійник Олександр – випускник ГЕФ, співробітник кафедри фізичного виховання, Камських Олександр – доцент ГЕФ, Брежнєв Віталій – студент ФІКТ, Шарий Владислав – студент ГЕФ, Коломійчук Віктор –  випускник ФІКТ, Марина Гресь – викладач ГЕФ! Вітаємо!

Красеня Кубка Фестивалю з веслування на човнах-драконах “Поліський Дракон” протягом року, до наступних змагань, можна побачити у Житомирській політехніці!

Запрошуємо!

Фото Медіа-центру Житомирської політехніки та Юрія Мельника

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */