Про подовження терміну подачі у 2020 році подань претендентів на здобуття іменних стипендій ВРУ для молодих учених – докторів наук

Shares

Згідно Листа Директората науки та інновацій МОН України «Про подання у 2020 році документів претендентів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук» продовжено терміни подачі кандидатур претендентів на здобуття іменних Стипендій до 31 серпня 2020 року включно.

Відповідно до Положення про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук, затвердженого Постановою Верховної Ради Українивід 05 лютого 2019 року № 2676-VІІІ «Про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук» (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2676-19#Text) засновано 30 іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених віком до 40 років, які мають науковий ступінь доктора наук та збагатили науку визначними здобутками, проводять важливі фундаментальні та/або прикладні наукові дослідження, а також мають намір і змогу виконувати в Україні актуальну наукову (науково-технічну) роботу.

Стипендія призначається терміном на один рік. Щомісячний розмір стипендії – п’ять прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 січня року отримання стипендії.

Документи претендентів на здобуття Стипендії необхідно оформити згідно з Інструкцією з оформлення і подання документів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */