U-Multirank 2020: Житомирська політехніка увійшла до Топ-25 університетів світу у категорії “Зв’язок з професійним середовищем”

Shares

За підсумками 2020 року до глобального рейтингу U-Multirank, який формується Єврокомісією всьоме, увійшли 69 закладів вищої освіти України. Даний рейтинг включає близько 1800 університетів із 92 країн світу.

Основною метою даного рейтингу є формування об’єктивного уявлення про різні сфери діяльності університетів. Рейтинг U-Multirank є унікальною базою даних університетів світу, що дозволяє всім зацікавленим особам порівнювати університети між собою за різними параметрами. Параметри можуть бути різними залежно від потреби, інтересів та вподобань стейкхолдерів. Відповідно до цього, кожен користувач може самостійно побудувати свій рейтинг вишів залежно від власної мети.

Серед світових вишів, вітчизняні ЗВО утримують сильні позиції у викладанні та навчанні, регіональній співпраці. Також українські університети успішні у високому відсотку студентів, які завершують навчання вчасно.

За підсумками U-Multirank 2020, Житомирська політехніка разом з Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця увійшла до Топ-25 університетів світу  у галузі “Зв’язок з професійним середовищем”.

Також наш університет є  серед Топ вітчизняних університетів, який у даному рейтингу здобув найбільше “А-значень”.

Узагальнюючий профіль Державного університету “Житомирська політехніка” у рейтингу U-Multirank:

 

Докладніше:
Вітаємо колектив університету та студентів із черговими здобутками! Дякуємо за те, що Ви рухаєте університет лише вперед!
#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */