Успіх студентки-еколога на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»

Shares

На базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт», напрям «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище».

Цього року для участі у Конкурсі надійшло 57 наукових робі з 27 закладів вищої освіти, серед яких було представлено наукову роботу студентки-еколога ІІІ курсу Клімчук Мар’яни на тему: «Дослідження шумового навантаження та розробка комплексу шумознижуючих заходів на прикладі одного з мікрорайонів м. Житомира».

Відповідно до Положення переможців конкурсу мали визначати за підсумками ІІ туру на підсумковій науково-практичній конференції. Однак, згідно з Постановою № 211 Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню COVID-19», призупинено проведення заходів наукового та освітнього характеру, зокрема конкурсів наукових робіт. Відповідно до рекомендацій ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти» МОН України (лист від 12.03.2020 № 221/19-713), оргкомітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище» (спеціальність «Автомобільний транспорт») у 2019/2020 рр. за результатами першого етапу ІІ туру.

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище» (спеціальність «Автомобільний транспорт») дипломом ІІІ ступеня нагороджено студентку-еколога Державного університету «Житомирська політехніка» Мар’яну Клімчук та її наукового керівника – Олену Леонтіївну Герасимчук, доцента кафедри екології.

Вітаємо наших переможців, бажаємо автору та керівнику наукової роботи подальших наукових досягнень та успіхів!

З результатами Конкурсу можна ознайомитися за посиланням
Списки студентів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 н.р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */