ХVІ Всеукраїнська наукова on-line конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених з міжнародною участю «Сучасні проблеми екології»

Shares

На базі Державного університету «Житомирська політехніка» з 10 по 17 квітня 2020 року відбулася ХVІ Всеукраїнська наукова on-line конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених з міжнародною участю «Сучасні проблеми екології». Сьогодні є актуальним вивчення та розробка наукових основ раціонального використання природних ресурсів, як невід’ємної умови досягнення збалансованого, сталого розвитку держави.

Проведення конференції є традиційним і проходить щорічно, організатором конференції є кафедра екології гірничо-екологічного факультету Державного університету «Житомирська політехніка».

Онлайн-участь у конференції взяли студенти, магістри та аспіранти з 20 закладів вищої освіти та наукових установ. На конференцію було подано понад 70 тез, які були поділені за трьома науковими напрямами: екологічна освіта та збереження біорізноманіття; екологічна безпека та оцінка антропогенного впливу на довкілля; збалансоване використання природних ресурсів та екологічний менеджмент.

Зі збірником тез можна буде ознайомитись на сайті Державного університету «Житомирська політехніка»  у розділі “Наукова діяльність / Конференції”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */