Житомирська політехніка обрала керівника департаменту співпраці з іноземними студентами

Shares

У Житомирській політехніці відбулися вибори керівника департаменту співпраці з іноземними студентами або ж студентського декана іноземних студентів.

Під час виборів представники органів студентського самоврядування Житомирської політехніки на чолі зі студентським ректором Дмитром Безпалько та іноземні студенти мали змогу ознайомитися з передвиборними програмами кандидатів, а також взяти участь в обговорення важливих питань студентського життя.

Ключовими пунктами своєї майбутньої діяльності кандидати вбачають гармонійний розвиток особистості, запровадження менторських програм як форми адаптаційної діяльності для іноземних студентів підготовчого відділення та першого року навчання, а також збільшення кількості академічних годин для вивчення української мови.

Таємним голосуванням вдалося визначити ім’я переможця. Керівником департаменту співпраці з іноземними студентами Державного університету “Житомирська політехніка” став Джумаєв Бабагелді (Туркменістан), студент третього курсу факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки.

Джумаєв Бабагелді вдячний усім, хто його підтримав й обіцяє виправдати довіру іноземних студентів й органів студентського самоврядування університету.

Вітаємо переможця та бажаємо йому успіхів і наснаги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */