Стартап команди Житомирської політехніки PaperCraft-Models та Tap&Take вийшли в фінал Всеукраїнського стартап конкурсу “Yep! Demo Day #6”

Shares

Дві стартап команди Державного Університету “Житомирська політехніка” PaperCraft-Models та Tap&Take вийшли в фінал Всеукраїнського стартап конкурсу  “Yep! Demo Day #6”. Змагання було дійсно запеклим. Для того, щоб вийти до фіналу, стартапам із всієї України потрібно було пройти 3-х місячне навчання та відбір в Харкові чи Києві. Нашим командам вдалося зайняти перші місця в Києві і стати одними із 11 найкращих команд України. А хто стане найкращим, ми дізнаємось під час Demo Day 19 грудня.

Трохи про наші стартапи і чому вони стали кращими?

Tap&Take – абонементи на чашки кави. Мобільний сервіс, де Ви зможете оптом купити чашки кави в своїй улюбленій кав’ярні при цьому отримати знижку до 40% на кожну куплену вами чашку кави.

Команда:

Костянтин Огієнко, АТ-28

Анастасія Оринська, ФБС-4

Кирил Демченко, ПІК-16

Ментор:

Владислав Гриценко, ПІК-16 (developer BeeWorker Team, CEO Tap&Take).

PaperCraft-Models – низько полігональні (low poly) моделі із паперу. Демонстраційну модель у вигляді собаки Ви всі могли бачити в Центрі Розвитку Професійної Кар’єри (109 аудиторія), коли  бігли на пари, чи в їдальню😉.

Команда:

Олександр Шевчук, ПВ-49

Ментор:

Денис Любченко, ПІ-55 (CEO BeeWorker Team, координатор стартап клубу).

Як саме наші студенти досягли цього?

На початку вересня студенти прийшли в наш Startup Club і почали ретельно готуватися під пильним наглядом менторів. Спочатку вони працювали над тим, щоб взяти участь в інкубаційний програмі Yep! Starter (в цьому році на одне місце було 5 людей із всієї України). Всі ті команди, які були нашими резидентами пройшли і вже мали змогу позмагатися в регіональному фіналі в Києві чи Харкові після проходження інкубаційної програми.

Результатом 2-х місячної праці стало: проходження всіх наших команд (а ми єдиний університет, який представлений у 2019 році  2-ма стартапами), а Костянтин Огієнко став найкращим пітчером серед 18 стартапів в Києві!

Довідково:

YEP – це міжнародна мережа академічних бізнес-інкубаторів, створена за підтримки Cisco Ukraine для поширення підприємництва серед студентів.

Головна мета діяльності YEP – надати молоді необхідні знання та навички для реалізації інноваційних ідей та перетворення їх у сталий бізнес.

Якщо Ви бачите себе у власній справі і у Вас є власна супер ідея – звертайся до сторінок YEP Державного університету “Житомирська політехніка”! Instagram/Telegram – @yep_zpsu

#ПІДТРИМУЄМО_КРАЩИХ НА YEP! DEMO DAY #16  (19.12.19)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */