Урочисте відкриття спортивної зали Житомирської політехніки після капітального ремонту

Shares

9 жовтня 2019 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулось урочисте  відкриття спортивного залу після капітального ремонту. На відкритті були присутні керівництво університету, декани факультетів, завідуючі кафедрами, викладачі кафедри фізичного виховання,  студенти та запрошені гості.

З вітальним словом з нагоди відкриття виступили ректор університету Євдокимов Віктор Валерійович та Голова Асоціації футзалу Житомирської області Таран Віктор Леонідович.

Під час відкриття спортивного залу Житомирської політехніки був підписаний договір про співробітництво між університетом та Асоціацією футзалу Житомирської області. Цей Договір передбачає співробітництво Асоціації та Університету щодо створення умов для розвитку та популяризації футзалу серед студентства Університету та в цілому у місті Житомирі, обміну досвідом діяльності, взаєморозуміння, стабільного розвитку даного виду спорту в цілому на Житомирщині.

Голова Асоціації футзалу Житомирської області Таран Віктор Леонідович подарував університетській команді з футзалу “Політех-Твій час” офіційний м’яч чемпіонату України з футзалу і Аматорської футзальної ліги України (АФЛУ) SELECT Futsal Tornado FIFA Quality PRO.

В продовження відкриття, університетській команді з футзалу «Політех-Твій час» для матчів сезону 2019/2020 ректором університету Віктором Валерійовичем була презентована нова яскрава форма у кількості 16 комплектів. Бажаємо нашій команді нових звершень та перемог у Елітному дивізіоні Відкритого чемпіонату міста Житомира з футзалу.

Спортивний зал Житомирської політехніки може використовуватися для занять різними видами спорту, тому не дивно, що захід завершився символічним кидком м’яча тренера баскетбольних команд університету Крупеніна О.М. у кільце. Таким чином, був покладений практичний початок спортивних активностей у залі.

Від імені студентів та викладачів висловлюємо вдячність всім, хто долучився до того, що ця подія відбулася. Всім, хто підтримав починання Житомирської політехніки у створенні комфортних умов для студентів і викладачів, а також проведення змагань різного рівня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */