Привітання від Житомирської політехніки колективу Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму з нагоди 50-ти річчя

Shares

11 жовтня у місті Новоград-Волинському відбулись святкування з нагоди 50-ти річчя створення Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму. Ми не могли буди осторонь цієї знакової події в житті технікуму, оскільки яскрава плеяда випускників продовжила навчання в нашому університеті за різними спеціальностями. Випускники технікуму навчаються в Житомирській політехніці, здобуваючи ступені бакалаврів, магістрів, докторів філософії.

В урочистостях з нагоди 50-ти річчя взяли участь завідувач кафедри менеджменту та підприємництва Остапчук Тетяна Петрівна та завідувач кафедри комп’ютерних наук Сугоняк Інна Іванівна.

Представники Житомирської політехніки привітали колектив і студентів технікуму з ювілеєм, вручили пам’ятні подяки за підписом ректора університету Віктора Валерійовича Євдокимова, подарунки та пролонгували договори про співпрацю між Житомирською політехнікою і Новоград-Волинським промислово-економічним технікумом.

Вітаємо також студентів Житомирської політехніки, які є випускниками славетного технікуму. Шановні викладачі, студенти та випускники НВПЕТ прийміть наші щирі вітання!!!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */