У Житомирській політехніці відбулась зустріч з представником організації «Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму»

Shares

9 жовтня 2019 р. на базі українсько-азербайджанського культурно-освітнього центру, який вже декілька років функціонує в стінах Державного університету «Житомирська політехніка» відбулась зустріч студентів факультету бізнесу та сфери обслуговування і факультету публічного управління та права з представником організації «Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму» Мариною Гончарук.

На початку зустрічі була проведена лекція на тему «Азербайджанський мультикультуралізм як фундаментальна концепція миру та толерантності».

Студенти Державного університету «Житомирська політехніка» взяли активну участь в обговоренні питань дискримінації, міжкультурної толерантності, поваги до представників різних національностей. Також студентам було запропоновано написати коротке есе (реферат) і кожному висловити свою точки зору, щодо вказаних проблем. Найкращі 10 робіт будуть відзначенні цінними подарунками, а автори трьох найкращих робіт матимуть змогу поїхати до столиці Азербайджану м. Баку і взяти участь у літній школі «Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму» разом із студентами з майже 60 інших країн світу.

Продовженням зустрічі зі студентами стали перемовини представника організації «Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму» з керівництвом Житомирської політехніки, під час яких обговорювались питання можливості проведення нових важливих заходів, обміну студентів та подальшого розвитку тісних і дружніх відносин на базі українсько-азербайджанського культурно-освітнього центру Державного університету «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */