“Space Tech Fest 2019” у Житомирській політехніці: доводимо, що технології – це не тільки Кремнієва долина та Ілон Маск

Shares

3 жовтня в нашому університеті відбувся щорічний фестиваль науки та техніки “Space Tech Fest 2019”. Місія фестивалю з року в рік є незмінною – пропагування науки та технологій серед молоді, розвиток критичного та креативного мислення.

Серед локацій фестивалю були різноманітні наукові експонати, сучасні засоби промислової автоматизації, промислові логічні програмовані контролери, польові мережі зв’язку, системи датчиків та вимірювальна апаратура, промислова та сервісна робототехніка, колаборативні роботи та 3-D принтинг, мобільна робототехніка та мехатроніка, колісні та крокуючі платформи, плаваючі засоби, дрони, системи моніторингу та аналізу дорожнього руху, розумний транспорт та Smart-логістика, сучасне діагностичне обладнання для сервісних станцій та електроінструментів, демонстраційний стенд кібератак, сучасні системи контролю доступу, підсистема відеоспостереження розумного будинку, біомедичне обладнання, планетарій, симулятори літака та тролейбуса, хімічні досліди, презентації власних стартапів (зокрема студентського стартапу Житомирської політехніки MechLab – відновлення робототехнічних комплексів і систем, розробка систем 3D-друку, моделей безпілотних систем), квести, ігри тощо.

Протягом дня університет відвідали близько 4000 відвідувачів. Традиційно серед гостей –  багато школярів різного віку.

Фестиваль неможливий без підтримки. Ми дякуємо волонтерам та компаніям-партнерам, які долучилися до організації та проведення заходу. З Вами цей фестиваль став ще яскравішим та технологічнішим.

ФОТО 1

ФОТО 2

ФОТО 3

ФОТО 4

#spacetechfest

#polytechnic_zt

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */