Форум та виставка високих технологій, робототехніки, мехатроніки та стартапів у Житомирській політехніці

Shares

Протягом 3-4 жовтня 2019 року Державний університет «Житомирська політехніка» став активним учасником Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь, оскільки на його базі відбувся Форум та виставка високих технологій, робототехніки, мехатроніки та стартапів.

Державний університет «Житомирська політехніка» став платформою презентації новітніх досягнень як студентської, так і дорослої науки закладів вищої освіти, установ, підприємств України та Республіки Білорусь.

Під час офіційних заходів університет відвідали віце прем’єр-міністр Республіки Білорусь Ляшенко Ігор Васильович, перший заступник міністра освіти і науки України Полюхович Юрій Юрійович, голова Державного комітету по науці та технологіям Республіки Білорусь Шумілін Олександр Геннадійович, міністри Кабінету Міністрів Республіки Білорусь, керівники топових білоруських підприємств різних галузей.

Гостями Форуму та виставки була делегація Республіки Казахстан у складі ректора Казахського науково-дослідного технічного університету ім. К. Сатпаєва Бейсембетова Іскандера, професора Казахського науково-дослідного технічного університету ім. К. Сатпаєва Сургабаева Іліаса, менеджера ТОО «Техноекспорт» Нікогосяна Ніколая, радника генерального директора з питань ракетно-космічної техніки ДК «Укрспецекспорт» Пясковського Дмитра Володимировича, начальника відділу 20.4 Регіонального департаменту №3 ДК «Укрспецекспорт» Кухара Володимира Павловича. Окрім знайомства з виставкою, представники делегації робочу зустріч з викладачами кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій, поспілкувалися з викладачами та студентами. За результатами візиту підписано меморандум про співпрацю та навчання громадян Республіки Казахстан в Житомирській політехніці.

Долучилися до відкриття Форуму та відвідали виставку керівник Агенції регіонального розвитку Житомирської обласної адміністрації Артем Миколайович Сачук та Президент Українсько-арабської ділової ради Емад Абу Алруб.

Форум та виставка високих технологій, робототехніки, мехатроніки та стартапів в Житомирській політехніці об’єднав науковців, практиків та зацікавлених відвідувачів, які, ми сподіваємося, своє майбутнє пов’яжуть з технологіями, інноваціями та дослідженнями.

Міжнародні договори, меморандуми та протоколи про наміри, що були підписані під час форуму та виставки  будуть втілені в життя у майбутньому.

Дякуємо дружній команді Житомирської політехніки за успішність проведення форуму та виставки, дякуємо  партнерам університету за постійну підтримку всіх наших ідей, дякуємо нашим гостям за те, що вони взяли участь та відвідали Житомирську політехніку, дякуємо нашим студентам за супровід заходу!

ФОТО 1

ФОТО 2

ФОТО 3

ФОТО 4

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */