Здобутки представників Житомирської політехніки на Клубному чемпіонату світу з веслування на човнах “Дракон”

Shares

Протягом 12-15 вересня 2019 року на дніпровській воді столиці України проходив Клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон» ICF 2019 (ICF 2019 Dragon Boat Club Championships).

Понад 1000 спортсменів з 15 країн розігрували 3500 медалей. Змагання відбувалися у чотирьох вікових категоріях: «юніори», дорослі спортсмени, а також мастерс (40 років і старше та 50 років і старше). Дистанції у 200, 500 та 2000 метрів чоловічі, жіночі та змішані команди долали на човнах «десятках» та «двадцятках».

Відзначимо, що з 15 команд, які представляли Україну на Чемпіонаті, від Житомирщини брали участь та перемагали команди «Кайзер» та «Сальса». Особливо приємно, що у складі цих команд були представники нашого університету!

Студент факультету бізнесу та сфери обслуговування  Максим Теленков (група ГРС-1)  у складі команди «Сальса» виступав на човнах з 10 веслярами на дистанціях 500 метрів open та mix; 2000 метрів open та mix, на яких посів друге місце.

Викладач кафедри фізичного виховання та спорту Марина Гресь у складі команди «Кайзер» посіла третє місце на човнах з 20 веслярами на дистанціях 200, 500 та 2000 метрів.

Вітаємо Марину та Максима зі здобутками! Вперед та лише вперед до нових звершень та перемог!

Нагадуємо, що ми прагнемо долучити нових учасників у команду Житомирської політехніки з веслування на човнах «Дракон»!

Запрошуємо Всіх бажаючих долучатися до тренувань разом з командою «Житомирська політехніка».

За інформацією звертайтеся у Профком студентів Житомирської політехніки (каб. 222) або до Сергія Сича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */