Студентів Житомирської Політехніки привітали з Днем програміста

Shares

Сьогодні професійне свято у програмістів. День програміста відзначається на 256-й день року — 13 вересня. Це особлива цифра для програмістів, адже вона відповідає кількості чисел, які можна показати у вигляді 8 бітів, які можуть мати значення 0 або ж 1, дозволяючи кодувати числа у двійковій системі. Такою історією свята поділився зі студентами Андрій Васильович Морозов, проректор університету з науково-педагогічної роботи. Андрій Васильович привітав майбутніх програмістів і побажав особистого розвитку та успіхів у навчанні.

Зі святом також привітав студентів давній партнер нашого університету – IT компанія «ІСМ Україна». Компанія існує у Житомирі вже понад 14 років і працює в сфері електронної комерції та електронного навчання. Вже багато років поспіль професіонали своєї справи, що працюють в компанії «ІСМ Україна», діляться практичним досвідом в програмуванні зі студентами  університету. Кращі студенти стають працівниками компанії вже під час навчання.

Директор компанії «ІСМ Україна» Дмитро Антонюк привітав майбутніх програмістів, побажав їм наснаги у навчанні, саморозвитку та удосконалення: «Я бажаю, щоб кожен з Вас став успішним спеціалістом в ІТ сфері. Сфері, де є багато цікавої роботи, де спеціалісти отримують надзвичайне задоволення від того, що продуктом, який вони створюють, користуються люди по всьому світу».

Окрім побажань, компанія привітала студентів цінними подарунками. Одним з них стали брендовані флешки, які точно стануть у нагоді кожному студенту під час навчання.

Надія Миколаївна Лобанчикова, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, приєдналася до всіх привітань. І побажала студентам отримати під час навчання гарні знання, які допоможуть їм стати гарними фахівцями своєї справи.

Тож ще раз зі святом Вас, майбутні програмісти! Нехай натхнення та впевненість у власних силах ніколи не залишають Вас, а шлях до професійного зростання буде успішним та безхмарним!

ФОТО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */