Проекти молодих вчених Житомирської політехніки, які рекомендовані для участі у ІІ етапі конкурсного відбору для державного фінансування

Shares

За результатами першого етапу конкурсного відбору проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють в Державному університеті «Житомирська політехніка» чотири проекти рекомендовані експертами для подальшого проходження наукової i науково-технічної експертизи у другому етапі конкурсного відбору проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах та наукових установах, подальше виконання яких розпочнеться у 2020 році за рахунок коштів загального фонду державного бюджету (відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.07.2019 № 932).

ПЕРЕЛІК ПРОЕКТІВ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

І. Секція “Технічне і технологічне оновлення та розвиток  агропромислового комплексу; органічне виробництво і продовольча безпека”.

Розробка заходів модернізації економічної складової продовольчої безпеки систем виробництва продуктів на вимоги Цілей сталого розвитку.

Науковий керівник – Замула І.В., д.е.н., професор.

INFO_Zamula

ІІ. Секція “Нові технології екологічно чистого виробництва та будівництва, охорони навколишнього природного середовища, видобутку та переробки корисних копалин; хімічні процеси та речовини в екології; раціональне природокористування”.

Обгрунтування технології використання та переробки кам’яних відходів гірничого виробництва в будівельній індустрії.

Науковий керівник – Коробійчук В.В., д.т.н., доцент.

INFO_Korobiychuk

ІІІ. Секція “Актуальні проблеми українознавства, літературознавства, мистецтвознавства, мовознавства та соціальні комунікації”.

Створення електронних багатомовних академічних галузевих словників (тезаурусів).

Науковий керівник – Черниш О.А., к.філол.н.

INFO_Cernysh

IV. Секція “Нові технології виробництва матеріалів, їх оброблення, з’єднання, контролю якості; матеріалознавство; наноматеріали та нанотехнології”.

Розробка динамічно стійкого інструментального забезпечення технологій фрезерування важкооброблюваних матеріалів.

Науковий керівник – Балицька Н.О., к.т.н., доцент.

INFO_Balytska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */