Нагородження представників Житомирської політехніки з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Shares

12 вересня представники Державного університету «Житомирська політехніка» взяли участь в урочистостях з нагоди Дня фізичної культури і спорту, що відбувалися у Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера.

Захід відбувся за участі голови Житомирської обласної адміністрації Віталія Бунечко, голови обласної ради Володимира Ширми, заступника голови Житомирської облдержадміністрації Ярослава Лагути, начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА Світлани Гресь, представників закладів освіти Житомирщини, спортивних асоціацій та організацій, спортсменів і тренерів.

Ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов  був нагороджений грамотою та годинником Житомирської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Житомирській області та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Завідувач кафедри фізичного виховання Державного університету «Житомирська політехніка», президент Житомирської обласної федерації баскетболу Григорій Засік та студент-магістрант університету, призер чемпіонатів Європи та України з дзюдо та самбо Владислав Гринчук були нагороджені грамотами Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА за вагомий особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в області та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні.

Вітаємо всіх, хто буде святкувати День фізичної культури і спорту 14 вересня 2019 року! Успіхів у житті та нових спортивних звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */