Традиції Житомирської політехніки: зустріч ректора університету з колективом на початку нового навчального року

Shares

30 серпня 2019 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” відбулись традиційні Збори трудового колективу університету перед початком нового навчального року.

Перед колективом університету виступив ректор, доктор економічних наук, професор Євдокимов Віктор Валерійович. У своїй доповіді Віктор Валерійович підвів підсумки Вступної кампанії-2019, що була вдалою для Житомирської політехніки, оскільки зараховано до лав студентів університету близько 2000 осіб за різними освітніми ступенями. Ректором університету були визначені пріоритетні завдання на новий навчальний рік та окреслені відповідні загрози. По закінченню зборів, Віктор Валерійович привітав трудовий колектив та студентство з початком нового 2019/2020 навчального року.

Нагадуємо, що Посвята в студенти першокурсників 2019 року Державного університету «Житомирська політехніка» відбудеться 31 серпня 2019 року об 11.00 на майданчику Державного університету «Житомирська політехніка» за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська 103.

До зустрічі!

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */