Житомирська політехніка обрала студентським ректором Дмитра Безпалька, студента факультету публічного управління та права

Shares

29 травня в Житомирській політехніці відбулась Конференція студентів Університету. Порядок денний Конференції включав звіт студентського ректора Івана Новосьолова за результатами його роботи на посаді протягом 2018-2019 років, затвердження Положення про органи студентського самоврядування Державного університету “Житомирська політехніка”, а також вибори нового студентського ректора університету на наступний період.

З презентацією Івана Новосьолова можна ознайомитися за посиланням: MAIN ЗВІТ

Висловлюємо вдячність Івану та його команді за проведену роботу на чолі студентського самоврядування Житомирської політехніки. Дякуємо за ініціативність, працездатність, дисциплінованість, системність, людяність та захист інтересів студентів. Впевнені, що цей досвід лише допоможе Івану в майбутньому на його життєвому шляху! Успіхів на кожному кроку, Вам, Іване! ДЯКУЄМО!

У виборах студентського ректора взяли участь три претенденти: Дмитро Безпалько (факультет публічного управління та права), Наталія Іванисько (факультет обліку і фінансів) та Іванна Меньшикова (факультет інформаційно-комп’ютерних технологій). Всі претенденти очолювали студентське самоврядування своїх рідних факультетів. Під час Конференції, претенденти презентували власні програми розвитку студентського самоврядування університету.

За результатами голосування делегатів Конференції студентів Університету, студентське самоврядування  Житомирської політехніки очолив Дмитро Безпалько. Вітаємо Дмитра з омріяною перемогою, дякуємо Наталії та Іванні за проведену підготовку до виборів, конструктивні пропозиції по вдосконаленню студентського навчання та дозвілля. Сподіваємось на спільну реалізацію запропонованих заходів в межах передвирочних програм претендентів у наступному році. Від цього лише виграє вся велика студентська родина Житомирської політехніки!

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */