Студентка ФЕМ Надія Косинська здобула перемогу на конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції»

Shares

Умови функціонування вітчизняних підприємств характеризуються загостренням конкуренції, що ставить особливий наголос на питання забезпечення ефективності діяльності суб’єктів підприємництва у контексті активізації конкурентної боротьби. Відтак, пошук дієвих методів та способів управління у сфері економічної конкуренції формує спектр важливих наукових завдань.

Так, 24 квітня 2019 р. на базі Полтавської державної аграрної академії відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції». Участь від ЖДТУ у підсумковій конференції взяла студентка кафедри економіки та підприємництва Надія Косинська, яка представила на розсуд галузевої комісії роботу на тему «Інноваційний розвиток сільськогосподарських підприємств в умовах економічної конкуренції».

За результатами оцінювання роботи та її презентації, Надія здобула диплом переможця конкурсу  ІІІ ступеня.

Вітаємо Надію та її наукового керівника ст. викл. Світлану Юріївну Бірюченко та бажаємо втілення поставлених цілей у життя, подальших перемог та здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */