Студентка ФЕМ Чайківська Анастасія здобула перемогу на конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі»

Shares

Торговельний сектор відіграє вкрай важливу роль у економіці будь-якої країни, адже саме торгівля опосередковує обмін як одну з ключових стадій суспільного виробництва. Вагоме місце належить торгівлі і за чисельністю найманих працівників та внеском до ВВП країни. Відтак, пошук напрямів розвитку та удосконалення діяльності торговельних підприємств є важливим  науково-практичним завданням.

23-24 квітня 2019 р. на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі», у якому Державний університет «Житомирська політехніка» був представлений студенткою напряму підготовки «Економіка підприємства» Чайківською Анастасією. На конкурс студентських наукових робіт надійшло 80 робіт 87 студентів-науковців з 34 закладів вищої освіти. За результатами оцінювання робіт та презентації наукових здобутків Чайківську Анастасію було відзначено дипломом І ступеня, що вкотре підтвердило високий рівень наукової підготовки студентів Житомирської політехніки.

Вітаємо Анастасію та її наукового керівника к.е.н., доц. Ганну Юріївну Ткачук та бажаємо подальших досягнень, перемог та здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */